Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα - Μπόμπα - Τανιμανίδης: Το μέρος που έκαναν διακοπές φέτος ... : Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα - Μπόμπα - Τανιμανίδης: Το μέρος που έκαναν διακοπές φέτος ... : Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο παρουσιαστής μάλιστα, φρόντισε να δείξει τη χαρά του και μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα νεογέννητα και έγραψε: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια, με τον σάκη τανιμανίδη να κάνει γνωστή την είδηση ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία με τα δίδυμα αγκαλιά.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. #tanimanidakia», έγραψε χαρακτηριστικά ο «χαζομπαμπάς» στην λεζάντα που συνόδευε την τρυφερή φωτογραφία. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στα χέρια του τους καρπούς του έρωτά του. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα παιδάκια του.

Χριστίνα Μπόμπα: Απάντησε μέσω Instagram στις φήμες περί ...
Χριστίνα Μπόμπα: Απάντησε μέσω Instagram στις φήμες περί ... from katsouli.eu
Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα μωράκια τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στα χέρια του τους καρπούς του έρωτά του. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες του.

Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, καθώς σήμερα υποδέχθηκαν τα δύο τους κοριτσάκια. #tanimanidakia», έγραψε χαρακτηριστικά ο «χαζομπαμπάς» στην λεζάντα που συνόδευε την τρυφερή φωτογραφία. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα υποδέχθηκαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια το μεσημέρι της τετάρτης (23/6). Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με την χριστίνα μπόμπα. Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό:

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τις δίδυμες ...
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τις δίδυμες ... from cdn.i-diakopes.gr
Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η χριστίνα μπόμπα με τον σάκη τανιμανίδη, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

Βόλτα στο κολωνάκι με άψογο στυλ μια ανάσα πριν από τον τοκετό.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στα χέρια του τους καρπούς του έρωτά του. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, καθώς σήμερα υποδέχθηκαν τα δύο τους κοριτσάκια. Ο σάκης τανιμανίδης ενημέρωσε τους followers του για το χαρμόσυνο νέο. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Βόλτα στο κολωνάκι με άψογο στυλ μια ανάσα πριν από τον τοκετό. Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η χριστίνα μπόμπα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της ελεονώρας μελέτη πως χρειάστηκε μετά από πολλές προσπάθειες να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα παιδάκια του.

Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση. Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η χριστίνα μπόμπα με τον σάκη τανιμανίδη, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της ...
Χριστίνα Μπόμπα: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της ... from www.tlife.gr
Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, καθώς σήμερα υποδέχθηκαν τα δύο τους κοριτσάκια. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Ο παρουσιαστής μάλιστα, φρόντισε να δείξει τη χαρά του και μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα νεογέννητα και έγραψε:

Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα μωράκια τους. Ο παρουσιαστής, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, καθώς σήμερα υποδέχθηκαν τα δύο τους κοριτσάκια. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον. #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια, με τον σάκη τανιμανίδη να κάνει γνωστή την είδηση ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία με τα δίδυμα αγκαλιά. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της.

Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μπομπα γεννησε. Η χριστίνα μπόμπα εισήχθη σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο «μητέρα».